Over Lara

Dit verhaal gaat over Lara. Lara is een fotogenieke mama met een vlotte pen. Dankzij die combinatie van talenten werd Lara enkele jaren geleden Insta-mama en mamablogster.

Op haar Instagram-pagina (@Lara.by.Lara) passeren oogstrelende foto’s van haar twee al even oogstrelende dochters, maar ook van de man aan haar zijde. In haar blogs  gunt ze haar lezers een blik in haar gezinsleven – het leven zoals het is voor een jong gezin, met de kommer en kwel en het onvermijdelijke geploeter van alledag. Ze schrijft er ook zonder omwegen over de mantelzorg die ze draagt voor haar mama die lijdt aan ALS. De pijn van een dochter om haar moeder.

Lara is momenteel zwanger van haar derde kindje. Een lief, klein babyjongetje om te koesteren. Wat een zeemzoete aankondiging had moeten worden, kreeg in realiteit een diep bitter randje. Uit de resultaten van de NIP-test bleek dat Lara zelf lijdt aan kanker. De behandelingen die ze ondergaat doen hun werk niet. De strijd blijkt oneerlijk. En zo volgde het hartverscheurende, onuitspreekbare verdict: ze zal haar drie kinderen niet zien opgroeien.

Lara blijft intussen behandelingen krijgen met het oog op tijd. Die vergen veel van haar lichaam, dat ook een baby’tje huisvest. Haar vriend is momenteel niet aan het werk om het gezin draaiende te houden en om voor Lara en de kinderen te zorgen. Helaas lopen de betalingen en ziekenhuiskosten gewoon verder. Vandaar deze actie. Om hun leven draaglijker te maken. Het zou alvast een zorg minder zijn voor Lara.

#voorhaar #eenzorgmindervoorlara

https://www.gofundme.com/f/lara-by-lara?utm_source=customer&utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all